O nas

Kdo smo in zakaj se odločiti za sodelovanje z nami.

Inovatio d.o.o. je regijski distributer inovativnih poslovnih in šolskih rešitev. Večinski del ekipe v Inovatio d.o.o. ima več kot 5 letne izkušnje v prodaji, predstavljanju in pomoči pri uporabi interaktivnih in AV rešitev ter programske opreme, ki omogočajo lažjo integracijo rešitev v delovni proces uporabnikov.

S svojimi aktivnostmi na trgu pomagamo uveljavljenim svetovno priznanim podjetjem kot so SMART Technologies, Evoko, OMBEA, ConXeasy, BalanceBox, SMS Smart Media Solutions, Active Floor, iDoctum, Wordwall, HUE HD, Lumens, WePresent in drugim. V kolikor želite pobližje spoznati naše rešitve, preizkusiti njihovo delovanje in spoznati prednosti, ki jih boste v vašem podjetju, šoli oz. organizaciji uporabljali, stopite v stik z nami še danes za predstavitev v enem od naših demo centrov oz. demo centru naših partnerjev.

Svoje rezultate dokazujemo z vrsto v praksi uvedenih interaktivnih inovativnih rešitev, ki jih dnevno uporablja na stotine zadovoljnih uporabnikov in prav zadovoljne stranke so naša najboljša referenca.

Z veseljem se spopademo tudi z vašimi izzivi in se veselimo sodelovanja z vami.

Ekipa Inovatio d.o.o.

Smo uigrana ekipa odlično usposobljenih in certificiranih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju svetovanja, prodaje in servisa rešitev, ki jih zastopamo.
Aleš Celcar
Aleš Celcar

Director

Daniela Kolednik
Daniela Kolednik

Finance and Customer Support Manager

Barbara Cvetko
Barbara Cvetko

Operations and Marketing Manager

Aleš Milič
Aleš Milič

Key Account Manager – Slovenia

Jozsef Velo
Jozsef Velo

Business Development Manager – Hungary

Dejan Vajs
Dejan Vajs

Installation and Servicing