Zaposlitev

Vas zanima delo v našem podjetju?

Smo distributer svetovno priznane in vodilne znamke interaktivnih rešitev SMART Board (SMART Technologies) ter številnih drugih znamk.

Prisotni smo v naslednjih državah: Slovenija, Madžarska, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Črna Gora, Albanija, Kosovo, Makedonija in Bolgarija. Mednarodno sodelovanje prinaša številne prednosti, hkrati pa zahteva določena znanja na področju prodaje in izobraževanja.

Kaj pričakujemo?

Bistveno je, da imajo naši sodelavci odgovoren in pozitiven odnos do dela. Pričakujemo, da so zavezani k uspehu in da so jim blizu vrednote, kot so: zaupanje, zanesljivost, prijaznost, pripadnost podjetju, odgovornost, strokovnost, medsebojno spoštovanje in odprta komunikacija.

Kaj Vam lahko ponudimo?

Za naše zaposlene ohranjamo in razvijamo dobre prakse na vseh področjih delovanja. V našem podjetju boste našli priložnost zase vsi, ki:
-         Vam je blizu pojem družbene odgovornosti,
-         ste praktični in iznajdljivi,
-         dobro opažate tržne priložnosti in znate predlagati možne izboljšave
-         ste odgovorni in imate skrben odnos do dela ter
-         radi sodelujete z različnimi ljudmi.
V našem podjetju Vam ponujamo raznolike karierne možnosti, od operativnih del na različnih delovnih področjih, pa vse do zahtevnih strokovnih del.


Vabimo Vas, da se nam predstavite.

V našo sredino vabimo obetavne posameznike, ki v našem podjetju prepoznate priložnost za nadaljnji razvoj karierne poti.

Svojo ponudbo nam lahko pošljete tudi, v kolikor nimamo objavljenega prostega delovnega mesta, ki bi ustrezalo Vašim znanjem, željam in pričakovanjem?
V ponudbi zapišite, katero področje dela Vas posebej zanima, Vaše izkušnje, … Preverili bomo ali obstaja možnost sodelovanja in Vam odgovorili.

Če se bo pojavila potreba po zaposlitvi posameznika Vašega profila, Vas bomo povabili k sodelovanju pri nadaljnjih korakih izbora kandidatov.