Izobraževanja

Nakup interaktivnih in AV rešitev je šele prvi korak, ki ga storite. Če želite resnično izkoristiti potencial, ki vam ga nudijo le-te, potrebujete tudi ustrezno znanje za njihovo uporabo.
 
Zato smo se odločili, da uporabnikom naših produktov ponudimo izobraževanja (ta so razdeljena na različne stopnje), ki vam bodo omogočila celostno uporabo naših rešitev za doseganje optimalnih rezultatov.
 
SMART LEARNING SUITE je programska oprema, ki je bila razvita v izobraževalne namene in temelji na sodelovalnem učenju (COLLABORATIVE LEARNING).
 
Izobraževanje za omenjeno programsko opremo lahko izvedemo v vaših prostorih, lahko pa se nam pridružite na izobraževanju v enem izmed naših DEMO centrov.


Prenesite si katalog izobraževanj ali pa nam pišite.

Brezplačna regijska izobraževanja

Dvakrat letno po različnih regijah v Sloveniji za uporabnike SMART interaktivnih rešitev oziroma tudi tiste, ki bi to želeli postati, prirejamo brezplačna izobraževanja.

Za več informacij spremjajte spletno stran iUcitelj in družbena omrežja (Facebook - Inovatio, Facebook - iUčitelj), nam pišite na podpora@iucitelj.si ali se prijavite e-novice na spletni strani iucitelj.si.