Nova različica SMART Notebook 24

Na voljo je nova različica programske opreme SMART Notebook 24, ki prinaša številne novosti in izboljšave za uporabnike. Izboljšane funkcije za bolj dinamične učne ure

SMART Board GX je prejel nagrado na sejmu ISE 2024

S ponosom sporočamo, da je interaktvini zaslon SMART Board GX-V3 na sejmu Integrating Systems Europe (ISE) 2024 osvojil nagrado Best of Show, Tech & Learning!

Se vidimo v Portorožu?

Komaj že čakamo, da se spet srečamo v Grand Hotelu Bernardin, v Portorožu. Na največjem slovenskem tehnološko-poslovnem dogodku NT konferenca med 25- in 27. septembrom 2023.

Se vidimo na MOS-u?

Tudi letos bomo del največje poslovno-sejemskega dogodka v Sloveniji - 55. MOS, ki bo potekal od 13. do 17. 9. 2023 v Celju.

Bili smo del konference Digdaktika 2023

Ekipa Inovatio se je udeležila zaključne konference projekta Dvig digitalne kompetentnosti Digdaktika, ki sta jo organizirala Zavod RS za šolstvo in ARNES. Potekala je 30. avgusta v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Postali smo ponosni parter podjetja EPOS

S ponosom naznanjamo novo partnerstvo z vodilnim proizvajalcem vrhunskih avdio rešitev, podjetjem EPOS.

Postali smo ponosni partner podjetja Nowy Styl

Postali smo ponosni partner podjetja, ki je zahvaljujoč znanju, celoviti ponudbi in s spoštovanjem do okolja, postalo eno od vodilnih v pohištveni industriji v Evropi.

Večnamenski prostor v znamenju Van Gogha

Danes je Osnovna šola Ivana Skvarče v Zagorju ob Savi postala bogatejša za še en čudovit prostor opremljen s fleksibilnim in inovativnim pohištvom VS.

Ali ste vedeli, da so izdelki VS proizvedeni po najbolj trajnostnih in učinkovitih proizvodnih metodah na svetu?

Proizvodni obrat podjetja VS v Nemčiji proizvede več kot 80 % lastne energije.

Ste vedeli, da podjetje VS obeležuje 125 let svojega delovanja?

Letošnje leto je za podjetje VS, ki je eno izmed najinovativnejših proizvajalcev šolskega pohištva v Evropi, pomemben mejnik.

Inovativni poslovni oddih

Ekipa Inovatio je za ravnatelje in pomočnike ravnateljev tokrat pripravila »Kratek poslovni oddih«, na katerem je predstavila 7 korakov do sodobne učilnice in pomembne elemente sodobnega učnega okolja. Ker se v Inovatiu zavedamo, kako pomemben je preizkus inovativnih produktov, ki jih ponujamo,...

Otroci nagrajene šole se že učijo skozi igro

V poletnih mesecih smo pripravili nagradno igro »Poletno branje«, v sklopu katere so lahko sodelujoči osvojili za nagrado mesečni najem interaktivnih tal ActiveFloor. Srečni dobitniki so bili v Osnovni Šoli Gornja Radgona.

Od ideje do sodobnega učnega okolja

Za našega naročnika smo bili del projekta "Novogradnja Podružnične šole Marjeta na Dravskem polju". Video nazorno prikazuje celovit in dolgotrajen proces dela, ki ga naša strokovna ekipa vloži, da skupaj zaključimo pot od ideje do realizacije.

Po NT konferenci 22 več nič ne bo, kot je bilo!

Skupaj smo bili del nepozabnega poslovno-tehnološkega dogodka, NT konference 2022.

Sejem Ambient v znamenju Hokki in Stakki stolčka

Med 5. in 9. oktobrom smo bili prvič uspešno prisotni na 31. sejmu Ambient, na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani.

Otvoritev Centra Inovativnih Rešitev Inovatio Maribor

V mesecu septembru smo za vas otvorili nov Center Inovativnih rešitev Inovatio v Mariboru. Obiščite nas in vstopite v sodobno učno in delovno okolje.

Obiščite nas na NTK 2022

Na našem razstavnem prostoru Inovatio in Zasloni.si se lahko med 25. in 28. septembrom, v pritličju hotela Bernardin sprehodite skozi sodobno učno in delovno okolje.

Se vidimo na MOS-u?

Tudi letos bomo del največje poslovno-sejemske prireditve v regiji. 54. MOS se vrača v prenovljeni podobi.

Opremili smo razvojni center, kjer otroci krepijo svoj potencial

Inovatio ni prisoten samo v šolstvu, naša ponudba seže dlje. Tokrat smo pri opremljanju sodelovali v novem razvojnem centru za celostni razvoj otrok Papilo v Prekmurju. Za nas nov izziv, ki nam bo vsekakor dal dodaten zagon in izkušnje za nadaljnje delo.

Naj bodo sestanki na daljavo enako učinkoviti kot srečanja v živo

Delovna mesta se nenehno razvijajo, da bi sledila tehnološkemu napredku in pričakovanjem zaposlenih ter strank. Pandemija je ta razvoj še pospešila, saj so se ljudje po vsem svetu nenadoma morali prilagoditi novim načinom dela.

Učilnice so veliko več kot delovni prostori

V povprečju človek v šoli oz. v učilnici preživi od 10.000 do 12.000 ur. Ta podatek nakazuje na to, da je načrtovanje učnega okolja še kako pomembno.

5 prednosti uporabe zaslonov za digitalno oglaševanje

Glavna naloga oglaševalcev v današnjem času je, kako pritegniti pozornost v vsej poplavi informacij. Tiskani oglasi enostavno več nimajo pravega učinka. Hkrati pa so na dolgi rok tudi veliko dražji in zahtevajo veliko časa za pripravo in spremembo vsebine. Spoznajte 5 prednosti uporabe...

Digitalne rešitve v novi Covid-19 realnosti

Pandemija je tista, ki je spremenila svet tako ali drugače. Covid-19 nas je prisilil, da stopimo v novo realnost. Realnost na vseh področjih. V čisto preprostih življenjskih situacijah, predvsem pa je natopila popolnoma nova realnost na delovnih mestih. Novi postopki in način dela, ki so sicer...

NTK 2021 - Hvala za vaš obisk

Po več kot dveh letih nam je uspelo! Skupaj smo bili del največjega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji. Na našem razstavnem prostoru ste med 27. in 29. septembrom, v pritličju hotela Bernardin, dobili nove ideje za opremljanje vašega podjetja.

53. MOS

Tudi letos bomo del največje poslovno-sejemske prireditve v regiji. 53. MOS se vrača v prenovljeni podobi.

VS pohištvo imetnik ISO certifikata za kakovost

Od oktobra 2020 je VS eno prvih podjetij v tej panogi, ki ima certifikat DIN ISO 38200. To pomeni, da les ali materiali na osnovi lesa za vse izdelke, izdelane na njihovi lokaciji, prihajajo iz trajnostnega in zakonsko nespornega gozdarstva.

Evoko Naso ponosni zmagovalec »GERMAN DESIGN AWARD 2021«

Rezervacijski sitem Evoko Naso je na podelitvi nagrad »German design award 2021« s svojim izjemnim dizajnom osvojil prvo mesto in dobil častni naziv »German design award winner 2021«.

Tukaj je iQ 3.8

Na voljo je najnovejša posodobljena različica iQ Android ™ za interaktivne zaslone SMART Board®. iQ 3.8 je opremljen z zmogljivimi orodji, ki učiteljem še dodatno pomagajo pritegniti učence in narediti pouk še preprostejši.

Lumio je tukaj!

V podjetju SMART Technologies so prepričani, da je vsaka sprememba dobrodošla in naznanja odprtost za rast ter učenje iz lastnih izkušenj. Zato programska oprema SMART Learning Suite Online dobiva povsem novo ime in videz.

Čarobna interaktivna tla onEvo Floor - učenje z interaktivno igro

Si predstavljate, da se učite angleščino s pomočjo igre v kateri pobirate sadje in ga polagate v košarico? Z interaktivnimi tlemi je to preprosto mogoče. Funtronicova interaktivna tla onEvo Floor so opremljena z bogatim naborom gibalnih iger, ki učenje spremenijo v zabavo ter zabavno učenje...

Dopolnjena linija izdelkov Floor Friends s Shift+ Up in Leaf

Razmišljanje in učenje se ne odvijata le v glavi. V vsak miselni proces je vključeno celotno telo. Do otrokovega enajstega oziroma dvanajstega leta otrokovi možgani potrebujejo stalne mišične dražljaje. Bolj se torej otrokovo telo giba, več informacij zabeležijo možgani. Posledično si...

Učno programsko orodje SMART EdTech

SmartEdTech, Smartova učna platforma, kjer lahko učitelji na daljavo upravljajo z učnimi vsebinami, prilagajajo učne načrte, spremljajo napredek učencev in podajajo smernice, je doživela razcvet.

Sprehod po SMART-ovi virtualni konferenci SMART 360

Tudi pri SMART-u se prilagajajo trenutnim časom pandemije. Zato so ustvarili enkratno virtualno doživetje, ki ga lahko obišče prav vsak, s kateregakoli konca sveta. Sprehodite se virtualno po konferenci SMART 360 in navidezno doživetje bo ustvarilo občutek, kot da ste zares tam. To ni...

Z digitalno preobrazbo se razvijamo in povezujemo

Samo nekaj dni nas loči od enkratnega in neponovljivega digitalnega dogodka. Zdaj s povabilom presenetite tudi svoje stranke!

Programska oprema SMART Learning Suite prejela prestižno nagrado

Programska oprema SMART Learning Suite je prejela nagrado za najboljši tovrstni izdelek. Med 20 finalisti, ki tekmujejo v kategoriji za naziv Best Education Collaboration Solution Award - EdTech Digest EdTech Awards 2021, so tako predstavili najboljšo rešitev za šolstvo.

Raziskava o vplivu fleksibilnega pohištva na učne rezultate

V raziskavi, ki je med novembrom 2017 in julijem 2018 potekala na šoli Pool Hayes Acadamy so ugotavljali, ali izbira in vrsta šolskega pohištva vpliva na učne rezultate.

Učinkovito poučevanje na daljavo z grafičnimi tablicami XP-PEN

Nahajamo se v zelo specifični situaciji, ko so zaradi zajezitve širjenja korona virusa šole zaprte. Večina učencev in učiteljev je preusmerjena k poučevanju na daljavo, ki pa prinaša skrb, kako zagotoviti intuitivno in učinkovito izkušnjo tovrstnega učenja.

Video konferenčne klice lahko odslej izvajate direktno na vašem interaktivnem zaslonu SMART Board

Kdo bi si kdaj mislil, da bodo videokonferenčne rešitve postale nova realnost? Z interaktivnim zaslonom SMART Board lahko svoje učence angažirate ne glede na to ali so v učilnici, doma ali oboje.

1 slika lahko pove več kot 1000 besed

Znano je, da lahko 1 sama slika prenese še tako zapleteno sporočilo, ki njen pomen ali bistvo komunicira bolj učinkovito kot zgolj besedni opis. V raziskavah je bilo dokazano, da naši možgani slikovno gradivo obdelajo 60.000 krat hitreje kot besedilo. Zato je potrebno pri poučevanju...

Zakaj so interaktivni zasloni postali nepogrešljiv didaktični pripomoček?

Interaktivni zasloni so rastoč trend in tehnologija, ki omogoča učiteljem, da sodelujejo s svojimi učenci, kot še nikoli do sedaj. Interaktivni zasloni nudijo učencem priložnost, da vizualizirajo in dojemajo informacije na način, ki je po naravi bolj usklajen s tem, kako ga človeški...

Brezplačen izobraževalni dogodek - SMART Fast Forward Edu Summit

Vabimo vas na brezplačni spletni interaktivni seminar za učitelje in pedagoške delavce: SMART Fast Forward Edu Summit Spoznajte nove ideje za doseganje boljših učnih rezultatov in bodite pripravljeni na reševanje novih izzivov.

Kako očistiti in razkužiti površine in dodatke SMART Board produktom

Upoštevajte ta navodila, da bi lahko očistili svoj interaktivni zaslon, ne da bi pri tem poškodovali zaščito proti bleščanju ali druge komponente izdelka. Ta navodila so primerna tudi za interaktivne table in vse druge SMART dodatke.

Navodila za pravilno izbiro višine mize in stola za učence oz. dijake

Navodila za pravilno izbiro višine mize in stola za učence oz. dijake

Odziv na poročanje v oddaji Tarča o domnevnih pritiskih in povezavah podjetja Inovatio.

Objavljamo odziv direktorja Aleša Celcarja na poročanje v oddaji Tarča o domnevnih pritiskih in povezavah podjetja Inovatio.

Izkoristite Izkoristite enostavna orodja in nasvete za poučevanje na daljavo

Ker se v ponedeljek, 16. marca, zapirajo vse vzgojno-izobraževalne ustanove v Sloveniji in se bo pouk marsikje preselil v spletne učilnice, smo se odločili, da vam predstavimo orodja za poučevanje na daljavo, ki jih omogoča programska oprema SMART Learning Suite.

Od frustracije do navdiha: zgodba učiteljica Kellie Campbell

Predstavljamo vam zgodbo učiteljice Kellie Campbell, ki je na začetku svoje poklicne poti želela vse skupaj zavreči in se odpovedati poučevanju. Za poučevanje se je znova navdušila, ko je spoznala kakšne prednosti prinaša programska oprema SMART.

Fizična aktivnost je zdravilo za hiperaktivnost

Vse več šol spodbuja skupinsko delo, ki združuje učence različnih starosti in individualnih posebnosti. Ta pristop ima očitne učne koristi, prav tako pa je tudi v mnogih primerih zelo praktična rešitev. Zato je zelo pomembno, da se stoli prilagodijo posamezniku, da le-ta sedi udobno in...

BETT 2020

Bili smo del največjega sejma na področju izobraževalne tehnologije, BETT 2020

Ergonomija sedenja

Stoli, ki so namenjeni otrokom in mladostnikom, naj nudijo veliko fleksibilnosti - se zlahka prilagodijo različnim višinam uporabnikov (so na voljo v različnih velikostih ali so višinsko nastavljivi).

Spoznajte revolucionaren projektor Optoma UHZ65UST

Obveščamo vas, da smo postali distributer blagovne znamke Optoma za Slovenijo. Razlog, da smo dodali izdelke Optoma v naš asortiment so njihove vrhunske video in audio rešitve. Ker se potrebe uporabnikov na prvem mestu, izdelki Optoma združujejo vrhunsko tehnologijo za obdelavo slike z izjemnim...

Spoznajte nove SMART Board interaktivne zaslone

Interaktivni zasloni SMART Board® so prisotni že v več kot 3 milijonih učilnicah po vsem svetu. Oblikovani so z namenom, da podpirajo in nadgradijo poučevanje in poslovne pristope ter prinašajo odlične rezultate.

Teden skupnosti SMART

Navdihnite se veličine s skupnostjo vzornih učiteljev, šol, voditeljev in učencev SMART-a.

Dobro počutje in pozitivna čustva so osnova za dolgoročno učenje

V času človekovega razvoja so se naši predniki soočali s prostorskimi pogoji, ki so jim nenehno predstavljali fizične, duševne, čustvene in družbene izzive. Nastalo prilagodljivo vedenje je zgodba o uspehu človeške fiziologije. Kot vrsta zagotovo ne bi preživeli, če bi sedeli mirno.

Izšla je nova različica SMART Notebook-a v slovenščini

Preberite več o najnovejši posodobitvi SMART Notebook® -a ki vključuje slovenski jezik, uvoz PDF in PPT datotek, teme po meri in še več. Delite to novico s čim več učitelji.

Delovno okolje prihodnosti

Delovno okolje se v zadnjem obdobju spreminja hitreje kot se je v vsej svoji zgodovini...

Kaj prinašata največja tehnološka sejma za šolstvo in podjetja?

Pogled na BETT in ISE 2019 skozi oči našega direktorja

Odkrijte učenje blizu tal - Koncept FloorFriends™

Do približno dvanajstega leta starosti otroci radi delajo na tleh, bodisi ležijo na hrbtu, sedijo ali klečijo. Tako lahko intuitivno spremenijo svoj položaj. To ustreza njihovi potrebi po gibanju in njihovemu naravnemu vedenju pri učenju.

Učni prostori prihodnosti

Prostor v idealnih pogojih omogoča različne učne metode in pri tem vzpodbuja določeno vedenje. Trend gre torej v smeri spremenljivih prostorskih konceptov s prilagodljivim pohištvom.

Učilnica na ključ z AGR certifikatom za zdravo hrbtenico.

Učni prostor v idealnih pogojih omogoča različne učne metode in pri tem vzpodbuja določeno vedenje. Trend gre torej v smeri spremenljivih prostorskih konceptov s prilagodljivim pohištvom.

Kako se na zabaven način naučiti programirati?

Približajte svet programiranja in ustvarjanja ter na tak način pokažite učencem, da je lahko tudi programiranje zelo zabavno, če delamo tisto kar nas veseli... Raznoliki kompleti s programsko in strojno opremo zagotavljajo vse, kar učitelji potrebujejo za vzpodbujanje ustvarjalnosti...

Fleksibilno pohištvo za fleksibilno poučevanje

Spreminjajoče načine učenja lahko uvedemo hitro in enostavno samo, če imamo za to primerno pohištvo. Za fleksibilno poučevanje mora biti torej tudi pohištvo fleksibilno.

Interaktivna tla aktivirajo celotno telo

V raziskavah iz zadnjih let je bilo ugotovljeno, da se slovenski otroci premalo gibajo, posledično nimajo razvite motorike, prav tako pa je več kot četrtina otrok pretežkih ali predebelih. Dejstvo je, da otroci potrebujejo gibanje kot biološko potrebo in za nadaljnji razvoj.

99 % ljudi meni, da so barve Epsonovih projektorjev najbolj žive

Nihče ne proda več projektorjev kot Epson. Zakaj? Ker z Epsonovimi projektorji vsebina oživi po zaslugi svetle, žive in jasne slike tudi v zelo osvetljenih prostorih.

Izvajanje učne diferenciacije s pomočjo fleksibilnega pohištva in interaktivnih rešitev

V sodobnem času se veliko učiteljev pri poučevanju poslužuje izvajanju didaktičnega načela učne diferenciacije in individualizacije, saj se učenci kljub enaki oziroma podobni kronološki starosti v različnih vidikih razlikujejo med seboj. Fleksibilni učni prostori podpirajo diferencirane...

Izboljšave za SMART Learning Suite Online in SMART Notebook® 18

Za program SMART Learning Suite Online so zdaj na voljo naslednje izboljšave: kolaborativne aktivnosti za delovne prostore, prezentacije in strani za aktivnosti, ustvarjanje učnih vsebin na več straneh in še več. Najnovejša programske opreme za izobraževanje, vključno s SMART Notebook® 18,...

Izboljšan BalanceBox® 400

Veseli nas, da vam lahko predstavimo nov in izboljšan BalanceBox® 400. BalanceBox je poslušal želje in predloge uporabnikov ter jih prevzel v novem dizajnu.

Predogled: Programska oprema iQ tehnologija verzija 3.0 Beta 2

Programska oprema iQ tehnologija verzija 3.0 Beta 2 na interaktivnih zaslonih SMART Board za šolstvo in podjetja vključuje številne nove funkcije in izboljšave.

Inovatio bo tudi letos na 23. NT konferenci!

Inovatio bo med 22. in 24. majem v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu ponovno na Microsoftovi 23. NT konferenci, ki predstavlja največji tehnološko-poslovni dogodek pri nas.

Zmagovalci nagradnih iger Inovatio in Hokki stolček so...

V sklopu konference SIRIKT 2018 smo organizirali tudi  nagradno igro INOVATIO in Facebook nagradno igro za Hokki stolček. Kdo je med srečnimi nagrajenci in če ste to morda prav vi preverite na spodnji povezavi.

Funtronic interaktivna tla: gibanje, učenje in zabava

Funtronic interaktivna tla so zasnovana kot učni pripomoček, ki uporablja igre, vaje in druge aktivnosti, ki temeljijo na gibanju, s tem pa spodbujajo otroke k učenje z aktivno fizično igro.

UnoBean –ustvarite inovativno učno okolje s fižolčkom

Fleksibilnost je ključnega pomena v današnjem svetu in predvsem v inovativni učilnici 21. stoletja. Inovativna učna okolja predstavljajo prostor v katerem se odvija učenje v najširšem pomenu. Ker sta učenje in učno okolje tesno povezana, je nujno potrebno ustvariti učne prostore, ki...

Kako lahko animiramo učni načrt v zgodnjih letih otrokovega razvoja ?

Animacijska programska oprema HUE Animation je izjemno uspešno orodje za učitelje prve triade, saj naj bi učitelji v tem obdobju ustvarjali čimveč vizualnih prikazov preprostih besedil z uporabo igrač, plastelina in animacijsko tehniko.

Barve pozitivno vplivajo na naše življenje in počutje

Barve lahko ustvarijo zelo prijetno učno okolje in v prostor vnesejo pozitivno vzdušje. Barve so otrokom zelo všeč in močno vplivajo nanje, zato je Hokki stolček na voljo kar v osmih barvah, s katerimi lahko ustvarite mavrično učno okolje. Z nakupom Hokki stolčka tako združite ergonomijo...

ConXeasy SB603 pod drobnogledom

ConXeasy SB603 soundbar predstavlja najnovejši napredek na področju zvočne ojačitve. SB603 je zvočna rešitev z visokim izkoristkom in z visoko izhodno močjo, ki v svojem tržnem segmentu zagotavlja najboljšo vrednost za denar in je odličen dodatek interaktivnim tablam ali interaktivnim...

OMBEA ExpressPod

Za vsako podjetje, javno ali zasebno, je glavni cilj ne le izpolnjevati pričakovanja kupcev in uporabnikov, ampak jih presegati. Eden od najboljših načinov, kako ugotoviti, kako se lahko vaše podjetje izboljša, je merjenje zadovoljstva strank.

PantoSwing-Lupo – ergonomska rešitev za sedenje!

PantoSwing-Lupo stol je opremljen z udobno zračno blazino iz teksturiranega, nedrsečega polipropilena. Idealen je za šolsko okolje, saj ponuja visoko stopnjo udobja, kar je še posebej pomembno tekom dolgega šolskega dne. Je zelo robusten stol in odporen proti praskam.

SMART kapp 42 Decembrska AKCIJA

Združite elegantno, moderno različico klasične table z močjo aplikacije, ki vam omogoča shranjevanje in deljenje vsebine v živo. To je SMART kapp ®, preprost, moderen nadomestek za piši-briši tablo ali flipchart. SMART Kapp je vdahnil novo življenje piši-briši tablam. Gre za prvo...

Prihodnost izobraževanja je ZDAJ...želite izvedeti več?

20. oktobra 2017 bo Inovatio d.o.o. v Celju v sklopu novega sejma inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future izvedel izobraževalni program z več sklopi, ki vas bodo seznanili z aktualnimi trendi na področju interaktivnih rešitev za šolstvo. Vsi tisti, ki se boste želeli udeležiti...

Inovatio na 1. sejmu inovativnih digitalnih rešitev

Po skoraj poldrugem desetletju bo v Celju zaživel novi sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future, ki predstavlja nadgradnjo sejma informacijskih tehnologij. Med 19. in 21. oktobrom 2017 bomo tam tudi mi in vam predstavili najnovejše tehnološke rešitve na področju izobraževanja.

Interaktivna izobraževalna programska oprema iDoctum

iDoctum je interaktivna izobraževalna programska oprema, razvita s pomočjo izkušenih učiteljev, kateri jo vsakodnevno uporabljajo za poučevanje. Primerna je tako za osnovno kot srednješolsko izobraževanje. Interaktivna vsebina ni povezana z nobenim učbenikom. To je zbirka izobraževalnih...

Hokki stolček za aktivno učenje

Otroci ga obožujejo ... in tudi vi ga boste. Vsakdo, ki je kdaj preizkusil in sedel na Hokki stolčku je navdušen nad tem kako je udoben, čvrst in privlačen.

Veliki interaktivni zasloni so ključni za šolski ekosistem poročilo raziskave | April 2017

Veliki interaktivni zasloni so ključni za šolski ekosistem Izobraževanje je kot živ ekosistem, skupek med seboj povezanih elementov, ki ga sestavljajo interakcije učencev, staršev in učiteljev znotraj pedagoškega okolja.

HVALA ZA VAŠ OBISK IN SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

Ponosni smo, da smo kot sponzor lahko bili del Microsoftove 22. NT konference v Portorožu (15. – 17. maj 2017).

Steljes Evropa je sedaj Inovatio

Ekipa odgovorna za uspehe in inovativne rešitve pri Steljes Evropa d.o.o. začenja novo poglavje s spremembo imena v Inovatio d.o.o. Novi lastnik in direktor podjetja je Aleš Celcar, nekdanji direktor prodaje za Steljes Evropa.

Evoko je prejemnik Evropske nagrade za oblikovanje izdelkov

EPDE Žirija je zaključila svoj postopek izbire in z veseljem sporočila, da je Evoko Gold EPDE 2017 zmagovalec s kar dvema izmed njihovih najnovejših produktov, to sta Evoko Liso in Evoko Groupie.

22. NT Konferenca

Med 15. in 17. majem bomo v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu prisotni na Microsoftovi 22. NT konferenci. Pridružite se nam na kavi na našem razstavnem prostoru.

Na voljo je nov SMART Notebook 17

SMART Notebook® 17 je del najnovejše izobraževalne programske opreme, ki je na voljo od aprila 2017. Vsi kupci z veljavno naročnino SMART Learning Suite so upravičeni do nadgradnje. Notebook 17 vključuje naslednje nove funkcije: Možnost pošiljanja Notebook datotek neposredno na SMART...