ConXeasy SB603 pod drobnogledom

ConXeasy SB603 soundbar predstavlja najnovejši napredek na področju zvočne ojačitve. SB603 je zvočna rešitev z visokim izkoristkom in z visoko izhodno močjo, ki v svojem tržnem segmentu zagotavlja najboljšo vrednost za denar in je odličen dodatek interaktivnim tablam ali interaktivnim zaslonom.
Soundbar je bil razvit na osnovi potreb in povratnih informacij strank, ki iščejo stroškovno učinkovito avdio rešitev, ki omogoča fleksibilnost, zmogljivost in kakovosten zvok.
 
Definiran zvok z visoko ločljivostjo
SB603 ima nov ojačevalnik - rezultat obsežnega razvoja - ki zagotavlja natančen, jasen in visokokakovosten zvok. Izdelek je idealen za izobraževalno in podjetniško okolje, kjer je zvok z visoko ločljivostjo nujno potreben: ali če je zvok slab in ga je treba izboljšati na stroškovno učinkovit način. ConXeasy SB603 ne potrebuje ločenega subwooferja, ima namreč dva vgrajena pasivna gonilnika Ultra Bass, dva nizkotonska zvočnika in dva gonilnika za celoten spekter, ki omogočata zvok v celotnem frekvenčnem območju v enem samem paketu.
Soundbar ima tri nastavitve za digitalno obdelavo signalov (DSP – Digital Signal Processing), ki omogočajo izjemno reprodukcijo zvoka, zaradi česar je dovolj vsestranski za uporabo v majhnih in velikih učilnicah, sejnih sobah in velikih dvoranah.
 
Zakaj je SB603 drugačen?
Glavna posebnost zvočnika SB603 je njegova povezljivost - lahko se enostavno poveže s katerimkoli zaslonom ali zvočnim, s kablom ali brezžično. Soundbar ima optični vhod TOSLINK, analogni vhod, Bluetooth aptX vhod, kot tudi dva HDMI vhoda in en HDMI izhod. HDMI izhod ima tudi avdio povratni kanal (ARC – Audio Return Channel), kar pomeni, da lahko deluje tudi kot vhod. To zagotavlja uporabnikom izjemno fleksibilnost, kadar se ConXeasy soundbar uporablja skupaj z zaslonom, saj ima večina zaslonov samo en HDMI vhod. Prednost je v tem, da je na soundbar mogoče priključiti več naprav.
Poleg tega funkcionalnost Bluetooth aptX prinaša dodatno udobje – zagotavlja namreč brezhiben, visokokakovosten prenos zvoka iz pametnih telefonov, prenosnih računalnikov in tabličnih računalnikov. Zaradi prisotnosti te tehnologije je SB603 edinstven v svoji kategoriji izdelkov.
 
Ključne funkcije
• Visokokakovosten zvok visoke ločljivosti
• Prilagodljive možnosti povezovanja - tudi brezžično
• Zasnovan tako, da se prilega vsakemu okolju - na voljo v beli in črni barvi
• Osvetljen LCD zaslon
• Daljinec
• Možnost montaže na steno ali stojalo
 
VEČ O ConXeasy SB603