Poskusite preden kupite

 Nudimo testiranje opreme pred nakupom!


Ker se zavedmo, da vsem ne ustreza vse, smo se odločili, da nudimo preizkusno testiranje za spodaj prikazane prodajne produkte.

Verjamemo, da se boste veliko lažje odločili za nakup po opravljenem testiranju.
 
                     

Hokki stolček za aktivno učenje

VS Furniture
Hokki je enostavno zasnovan izdelek, njegov preprost dizajn pa omogoča vsestransko uporabo. Svoboda gibanja stimulira celotni mišično-skeletni sistemna najrazličnejše načine. Tovrstno gibanje je osvobajajoče in povečuje občutek ugodja. Telo in um se tako aktivirajo in naravna potreba po gibanju je izkoriščena v produktivne namene.

Zaradi konveksno oblikovanega spodnjega dela, je Hokki gibljiv v vseh smereh, sam trup pa je izdelan iz polipropilena in je zelo stabilen, a hkrati zelo lahek. Mehka osnovna podloga preprečuje drsenje med gibanjem na stolu in s tem omogoča varno sedenje.
         

 
                       
         

EVOKO Liso

Evoko
Upravljalec sejnih sob naslednje generacije.
Tako enostaven, koristen in svetel, naslednji sestanek je le dotik stran.

Da bodo sestanki potekali bolj tekoče
Revolucionarni izdelek, ki korenito spremeni način potekanja vaših sestankov. V preteklosti je Evoko Room Manager skrbel za nemoteno rezervacijo. Evoko Liso je naslednja generacija upravljalca sejnih sob in je rešitev na dotik za vse vaše sejne sobe.

Nič več dvojnih rezervacij, zmedenosti in prekinjanja sestankov. Evoko Liso je tudi svetlejši in lepši na pogled, vendar z isto nalogo kot doslej, torej da 
poskrbi, da se bodo vse vaše sejne sobe uporabljale na resnično učinkovit način.
          Naročilnica Za Brezplačno Testiranje

 
                       
         

OMBEA glasovalni sistem

OMBEA
OMBEA glasovalni sistem je odlična rešitev za vse, kjer je potrebno glasovanje, ocenjevanje ali odločanje. Učne ure, konference, seminarji, simpoziji, akademije ali skupščine lahko popestrite z uporabo glasovalnega sistema OMBEA.

Prenosna enota OMBEA ResponsePad omogoča glasovanje do 2000 udeležencem hkrati, edina omejitev je, da so vse enote znotraj dosega 100m. Prenosna enota deluje preko radio frekvence (RF) in je enostavna za uporabo in hkrati dovolj robustna in lahka, da bo zadovoljila še tako zahtevne uporabnike.

Interaktivnost poganja OMBEA Response ™ za Microsoft PowerPoint. 
          Naročilnica Za Brezplačno Testiranje