Poskusite preden kupite

 Nudimo testiranje opreme pred nakupom!


Ker se zavedmo, da vsem ne ustreza vse, smo se odločili, da nudimo preizkusno testiranje za spodaj prikazane prodajne produkte.

Verjamemo, da se boste veliko lažje odločili za nakup po opravljenem testiranju.
 
                     

Hokki stolček za aktivno učenje

VS Furniture
Hokki je enostavno zasnovan izdelek, njegov preprost dizajn pa omogoča vsestransko uporabo. Svoboda gibanja stimulira celotni mišično-skeletni sistemna najrazličnejše načine. Tovrstno gibanje je osvobajajoče in povečuje občutek ugodja. Telo in um se tako aktivirajo in naravna potreba po gibanju je izkoriščena v produktivne namene.

Zaradi konveksno oblikovanega spodnjega dela, je Hokki gibljiv v vseh smereh, sam trup pa je izdelan iz polipropilena in je zelo stabilen, a hkrati zelo lahek. Mehka osnovna podloga preprečuje drsenje med gibanjem na stolu in s tem omogoča varno sedenje.
         

 
                       
         

Funtronic interaktivna tla

Funtronic
Funtronic je interaktivno projekcijsko orodje, katerega lahko projiciramo na tla ali na mizo.

Ima vgrajen sistem, ki zaznava gibanje.

Je odličen didaktičen pripomoček, namenjen raznim vajam, igri in gibalnim aktivnostim, katere so primerne za predšolske in šolske otroke, kot tudi za rehabilitacijo odraslih in strejših oseb.
           

 
                       
         

SMART Board ® interaktivni zaslon serije 6000 z iQ tehnologijo

SMART Technologies
Izkusite premium dotik, vrhunske lastnosti sodelovanja in ultra 4K ločljivost. SMART Board ® interaktivni zaslon serije 6000 z iQ tehnologijo zagotavlja zanesljivost, preprostost in intuicijo, ki vam pomaga pri sodelovanju in deljenju.

Prestižna oblika omogoča, da se prilega prav v vsak prostor, ter prinaša najboljšo 
vizualno kakovost. S tako optimiziranim prikazovanjem vsebine, bodo vsi prisotni z lahkoto pozorni in sodelovali z zaslonom.

iQ tehnologija postavlja SMART Board interaktivni zaslon v središče dogajanja
           

 
                       
         

SMART Board ® interaktivni zaslon serije 7000 z iQ tehnologijo

SMART Technologies
Interaktivni zaslon SMART Board ® 7075 z iQ tehnologijo se ponaša z Ultra HD tehnologijo dotika za izjemno natančnost in prepoznavanje različnih objektov. Med številnimi novostmi so tudi 4 aktivna pisala za hkratno pisanje s 4 različnimi barvami.

Naredite sodelovanje intuitivno z interaktivnim pisanjem v različnih barvah in prebudite ideje k življenju. Enostavno delite v živo s katerimkoli povezanim prenosnikom, tablico, pametnim telefonom ali drugim SMART interaktivnim zaslonom.

Z dvostranskim digitalnim pisanjem, lahko vsi oddaljeni udeleženci v živo prispevajo k vsebini na zaslonu.
           

 
                       

         

EVOKO Minto

Evoko
Novo obdobje v klicnih konferencah
Zvočnik in mikrofon v enem.

Sodoben način izvajanja sestankov

Evoko Minto bo odslej najpomembnejši udeleženec vaših prihodnjih sestankov. Poslovite se od hrupa iz ozadja, motenj in komentarjev, ki jih ni mogoče slišati. 

Evoko Minto 
je inteligenten, zelo enostaven za uporabo in lep na pogled, z izjemno sposobnostjo, da zazna tisto, kar je pomembno in kaj ni. Vse to zahvaljujoč edinstveni tehnologiji zvoka. Pripravljen je za uporabo z vašim mobilnim telefonom, tabličnim ali prenosnim računalnikom.
          Naročilnica Za Brezplačno Testiranje

 
                       
         

EVOKO Liso

Evoko
Upravljalec sejnih sob naslednje generacije.
Tako enostaven, koristen in svetel, naslednji sestanek je le dotik stran.

Da bodo sestanki potekali bolj tekoče
Revolucionarni izdelek, ki korenito spremeni način potekanja vaših sestankov. V preteklosti je Evoko Room Manager skrbel za nemoteno rezervacijo. Evoko Liso je naslednja generacija upravljalca sejnih sob in je rešitev na dotik za vse vaše sejne sobe.

Nič več dvojnih rezervacij, zmedenosti in prekinjanja sestankov. Evoko Liso je tudi svetlejši in lepši na pogled, vendar z isto nalogo kot doslej, torej da 
poskrbi, da se bodo vse vaše sejne sobe uporabljale na resnično učinkovit način.
          Naročilnica Za Brezplačno Testiranje

 
                       
         

HUE HD kamera

HUE

Rešitev je mini dokumentna kamera

To je inovativen in vsestranski model kamere, ki nudi uporabniku neomejene možnosti položaja. Zaradi izjemne zmogljivosti in kvalitete so jo učitelji poimenovali kar "mini dokumentna kamera" in jo s pridom uporabljajo pri pouku.

HUE HD kamera je stroškovno učinkovita alternativa za klasično drage dokumentne kamere oz. vizualizatorje, ki se ponujajo na tržišču, in je kot nalašč za animacije.

S priključitvijo HUE HD kamere na računalnik ali projektor tako omogočite širši publiki, da vidijo kar želite, pa naj si bo to slika, tekst, poskus, video ali karkoli drugega .
 
          Naročilnica Za Brezplačno Testiranje

 
                       
         

SMART dokumentna kamera ™ 450

SMART Technologies

Dokumentna kamera SDC-450 je pripravljena, ko ste vi. Samo zložite gibljiv vrat kamere in že lahko greste. S pritiskom na en gumb znotraj SMART Notebook programske opreme je kamera pripravljena na uporabo. Vgrajeni mikrofon omogoča enostavno snemanje slike in zvoka za ustvarjanje multimedijskih vsebin za poučevanje in predvajanje predstavitev.

Uporabite orodje za prikazovanje virtualnih 3D objektov in s priloženo kocko lahko upravljate gibanje 3D predmetov v programu SMART Notebook.

Uporabna kot:
• Mikroskop (do 80x povečava)
• Digitalni episkop
• Orodje za prikazovanje virtualnih 3D objektov
          Naročilnica Za Brezplačno Testiranje

 
                       
         

OMBEA glasovalni sistem

OMBEA
OMBEA glasovalni sistem je odlična rešitev za vse, kjer je potrebno glasovanje, ocenjevanje ali odločanje. Učne ure, konference, seminarji, simpoziji, akademije ali skupščine lahko popestrite z uporabo glasovalnega sistema OMBEA.

Prenosna enota OMBEA ResponsePad omogoča glasovanje do 2000 udeležencem hkrati, edina omejitev je, da so vse enote znotraj dosega 100m. Prenosna enota deluje preko radio frekvence (RF) in je enostavna za uporabo in hkrati dovolj robustna in lahka, da bo zadovoljila še tako zahtevne uporabnike.

Interaktivnost poganja OMBEA Response ™ za Microsoft PowerPoint. 
          Naročilnica Za Brezplačno Testiranje

 
                       
         

OMBEA ExpressPod – kazalnik uspešnosti

OMBEA
OMBEA ExpressPod pretvori povratne informacije v realnem času v en sam ključni kazalnik uspešnosti (Key Performance Indicator).

namestitvijo ExpressPod-a na ključnih lokacijah si boste zagotovili stalni vir povratnih informacij, ki so jasno povzete glede na lokacijo in čas samih povratnih informacij.

Preprostost in dostopnost odlikujeta ExpressPod, ter ga postavljata visoko na lestvico med izbiro podobnih rešitev.  Express Pod je najboljša rešitev za doseganje višje odzivnosti s strani potrošnikov, zaposlenih, obiskovalcev, turistov, idr, preverjeno boljši v primerjavi s postavitvijo tablice na kraju samem ali kasnejšimi anketami o zadovoljstvu.
          Naročilnica Za Brezplačno Testiranje

 
                       
         

Active Floor interaktivna tla

Active Floor
Active Floor so interaktivna tla sestavljena iz vinilne površine velikosti 3x4m in stropnega sistema za projiciranje slike in prepoznavanje dotika rok in nogna vinilni površini.

Strojna oprema
Stropni sistem projicira sliko pripadajoče programske opreme na aktivna tla in skupaj z zvočniškim sistemom, računalnikom in napravo za odčitavanje dotikov iz vinilne površine gradi osnovni del Active Floor interaktivnih tal.