Funtronic interaktivna tla: gibanje, učenje in zabava


Funtronic interaktivna tla so zasnovana kot učni pripomoček, ki uporablja igre, vaje in druge aktivnosti, ki temeljijo na gibanju, s tem pa spodbujajo otroke k učenje z aktivno fizično igro.

Interaktivna tla so učni pripomoček, ki uporablja multimedijske vsebine za zagotavljanje širokega izbora izobraževalnih iger, ki spodbujajo aktivno igranje predšolskih in šolskih otrok. Uporabljajo se lahko kot interaktivna tla, ki motivirajo otroke, da se učijo, premikajo in družijo, medtem ko se zabavajo in igrajo s svojimi vrstniki.

Funtronic interaktivna tla so vam na voljo s paketom, ki učiteljem ponuja raznolike interaktivne igre, namenjene posebej za osnovne šole (4. do 6. razred) in dijake srednje šole. Na razpolago imate tudi paket, ki je bil razvit za vrtce in osnovne šole (od 1. do 3. razreda). Igre poskrbijo za pozornost otrok in jim dajejo pozitivne podkrepitve z zvoki, slikami in vzpodbudnimi povratnimi informacijami v obliki pohval in aplavza.

Interaktivna tla uporabljajo projektor, računalnik in sistem za zaznavanje gibanja, da zagotovijo igre in aplikacije, ki vzpodbujajo delovanje otroških možganov, hkrati pa imajo dobro vadbo. Igra Kombinacije, na primer, izzove otroke, da prepoznajo pravilno kombinacijo različnih elementov - slike, številke ali besede - in jim dodeli točke, ko izberejo pravi odgovor. Igra se lahko uporablja za učenje sedmih različnih predmetov, vključno z matematiko in zgodovino. Igra Ladje preizkuša otrokovo znanje o raznih temah, tako da jih izzove, da potopijo ladje s pravilnimi odgovori. Igra Nogomet uporablja kvizna vprašanja, ki preizkušajo znanje igralcev, njihovo hitrost in sposobnost odločanja ter jim dodeljuje točke za pravilno odzivanje. Vse igre zahtevajo, da se igralci premikajo, da dosežejo točke.

Funtronic interaktivna tla se lahko uporabljajo tudi za rehabilitacijo. Funtronic paket Rehabilitacija vam ponuja igre, ki pomagajo izboljšati otrokov razvoj in so primerne za otroke s posebnimi potrebami. Tla lahko pomagajo tudi pri rehabilitaciji odraslih in starejših.