Interaktivna izobraževalna programska oprema iDoctum

Ker vedno znova dopolnjujemo našo paleto izdelkov za izobraževanje, smo tej paleti sedaj dodali še en produkt z dodano vrednostjo, postali smo distributer za interaktivno izobraževalno programsko opremo iDoctum za celotno Jadransko regijo.

Kaj je iDoctum?
iDoctum je interaktivna izobraževalna programska oprema, razvita s pomočjo izkušenih učiteljev, kateri jo vsakodnevno uporabljajo za poučevanje. Primerna je tako za osnovno kot srednješolsko izobraževanje. Interaktivna vsebina ni povezana z nobenim učbenikom. To je zbirka izobraževalnih gradiv v modularnem vrstnem redu, namenjenih izobraževalnim namenom.

Kakšna je razlika med interaktivnim in digitalnim izobraževalnim gradivom?
Digitalna vsebina je statična, zato je ni mogoče spreminjati. Lahko se zažene in zaustavi. Uporabnik ne more spremeniti nobenega vidika materialov, ki so potrebni. Digitalna gradivo je npr. posnetek posnet na CD-ju ali film na DVD-ju. Interaktivno gradivo pa ima svoj meni in ponuja široko paleto možnosti za spremembe. Uporabnik lahko prilagodi vsebino svojim potrebam. Zahvaljujoč interaktivnim gradivom obstaja možnost spreminjanja in prikaza več različic istega poizkusa z zamenjavo spremenljivk.

Kakšne so značilnosti iDoctum programske opreme?
3D animacije, interaktivni grafi, zemljevidi, slike, simulacijski modeli po zahtevi posameznega predmeta.

Poleg te metodologije in številnih dodatnih gradiv (testnih listov, besedilnih pripomočkov, zvokov, videoposnetkov) olajšamo vsakodnevno delo učiteljev.


Trenutno izvajamo lokalizacijo programske opreme.