Se vidimo na MOS-u?

''Več kot pol stoletja tradicije, inovacije, povezav, skupnih trenutkov in nepozabnih spominov.''

Tudi letos bomo del največje poslovno-sejemskega dogodka v Sloveniji - 54. MOS, ki bo potekal od 14. do 18. 9. 2022 v Celju.

Obiščite naš razstavni prostor in se sprehodite skozi sodobno delovno in učno okolje. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili inovativne rešitve in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Ogledali in preizkusili boste lahko interaktivne zaslone, videokonferenčne sisteme, zaslone za digitalno oglaševanje, rezervacijske sisteme, vgradne računalnike in fleksibilno pohištvo VS.
 
Veselimo se srečanja z vami! 

 
 
P. S.: Če se sejma ne boste udeležili, nas lahko obiščete v Centru Inovativnih Rešitev Inovatio v Mariboru ali Ljubljani. Prostori simulirajo sodobni učni ali poslovni prostor z interaktivnimi zasloni, videokonferenčnimi rešitvami na daljavo, fleksibilnim pohištvom, interaktivnimi tlemi, kotiček za robotiko in programiranje, pohištvo in ostale inovativne rešitve namenjene šolstvu. Zagotovite si svoj termin! Mi pa vam zagotavljamo, da vas ob vseh rešitev pričaka dišeča kava in strokovna ekipa Inovatio.

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki
02/828-00-54 ali na contact@inovatio.si.