Spoznajte nove SMART Board interaktivne zaslone

Interaktivni zasloni SMART Board® so prisotni že v več kot 3 milijonih učilnicah po vsem svetu. Oblikovani so z namenom, da podpirajo in nadgradijo poučevanje in poslovne pristope ter prinašajo odlične rezultate. SMART sodeluje z učitelji in učenci po vsem svetu, ki usmerjajo oblikovanje izdelka po meri uporabnika. Da bi zagotovili kar največ od svoje naložbe, vam pomagamo od načrtovanja in izvajanja do usposabljanja in podpore. Ponudba zaslonov SMART Board za izobraževanje ustreza potrebam učiteljev in učencev, hkrati pa ustreza vašemu proračunu.
 
Interaktivni zasloni SMART Board® Pro so namenjeni poslovnim uporabnikom in omogočajo sodelavcem sodelovanje med napravami, pisarnami in časovnimi pasovi, kot da bi bili v isti sobi. Pri SMART-u ni omejitev, kaj lahko ekipe dosežejo. Preprosto uporabite zaslon za hitrejši poslovni preboj, večjo produktivnost in resno donosnost naložbe.
 
Kot vedno vsi zasloni SMART Board prihajajo z brezplačno programsko opremo za poučevanje / poslovanje, neprimerljivo izkušnjo sodelovanja in neprimerljivo kakovostjo, dolgo življenjsko dobo in skladnostjo s predpisi, kar vam daje zagotovila, da bo vaša naložba trajala še dolga leta.

>

Prenovljena SMART Board® MX serija
 
Spoznajte uporabnikom in proračunu prijazno rešitev za izboljšanje svojih rezultatov. Serija SMART Board MX ima številna interaktivna orodja, ki jih učitelji in poslovni uporabniki potrebujejo. Interaktivni zasloni serije MX so na voljo v velikostih 65 ", 75" in 86 " in predstavljajo fleksibilno in cenovno ugodno alternativo projektorjem.
 
HyPr Touch ™ z naprednim IR zagotavlja več kot dvakrat večjo natančnost od tradicionalne IR tehnologije, kar omogoča intuitivno in naravno pisanje. Serija MX zagotavlja 50.000 ur zanesljive uporabe, SMART-ovo pospešeno življenjsko testiranje pa zagotavlja daljšo življenjsko dobo.
Nova SMART Board® 6000S serija
 
Spoznajte naslednjo stopnjo v razvoju pomoči učiteljem in poslovnim uporabnikom, ki omogoča, da dosežete najboljše rezultate. Serija SMART Board 6000S ima ekskluzivno interaktivno in senzorsko tehnologijo za povezavo fizičnega in digitalnega učenja ter za optimizacijo okolja v učilnici in sejni sobi. Na voljo v velikostih 65 ", 75" in 86 "- vse z vodilno tehnologijo na dotik na tržišču. Serija 6000S zagotavlja neprimerljivo interaktivnost in enostavno uporabo.
 
Ekskluzivna tehnologija ToolSense ™ omogoča uporabnikom manipulacijo predmetov iz resničnega sveta, ki jih zaslon samodejno prepozna. HyPr Touch ™ z InGlass ™ zagotavlja natančnost v kombinaciji z nizkim kontaktnim pragom,  da pisanje ne vsebuje napak in artefaktov. Serija 6000S je opremljena z integriranimi senzorji, vključno s temperaturnim in senzorjem vlažnosti, kar zmanjšuje stroške uporabe.
Nova SMART Board® 7000R Pro serija
 
Z natančnostjo pisanja naslednje generacije, intuitivnimi orodji in hitro povezljivostjo serija 7000R učiteljem in poslovnim uporabnikom pomaga pri sodelovanju - ne glede na to, ali gre za tehnološke novorojenčke ali izkušene uporabnike. Serija 7000R je na voljo v velikosti 75 "in 86" in je opremljena s programsko opremo za sodelovanje ter vam zagotavlja donosnost naložbe v prihodnjih letih.
 
HyPr Touch ™ s tehnologijo EMR zagotavlja natančnost pisanja brez zaostajanja in omogoča, da med pisanjem ali risanjem naslonite dlan na zaslon, brez da bi jo le-ta zaznal. Senzorji bližine in ambientalne svetlobe se samodejno vklopijo in prilagodijo svetlost zaslona - za hiter zagon in udobno gledanje. Računalnike in pomnilniške medije enostavno povežite na sprednji strani, vključno z USB-C ali dodajte računalnik Windows 10 Pro v OPS režo zaslona.

V kolikor bi želeli ponudbo nas kontaktirajte na contact@inovatio.si