PantoSwing-Lupo – ergonomska rešitev za sedenje!


PantoSwing-Lupo stol je opremljen z udobno zračno blazino iz teksturiranega, nedrsečega polipropilena. Idealen je za šolsko okolje, saj ponuja visoko stopnjo udobja, kar je še posebej pomembno tekom dolgega šolskega dne. Je zelo robusten stol in odporen proti praskam.
 
Stol je bil izjemno pozitivno sprejet v šolah zaradi svojih pozitivnih ergonomskih lastnosti, pa tudi zaradi udobnega sedenja.
 
Stol je oblikovan tako, da sprememba položaja težišča spremeni naklon sedeža. Pri sedenju naprej je sedež tudi nagnjen naprej, kar stimulira dinamično ravnovesje hrbtenice in stabilizira držo.
 
Pravilno sedenje in ergonomsko delovno držo je mogoče doseči le, če je stol učenca pravilno prilagojen, da ustreza njegovi višini. Otroci in odrasli se razlikujejo po velikosti, zato je primerna velikost pohištva bistvenega pomena za optimalno koncentracijo in rast, saj brez tega lahko uporabniki trpijo zaradi poškodb in bolečin v hrbtu. PantoSwing-Lupo je na voljo v 6 velikostih, tako da različnim učencem lahko ponudi prave delovne pogoje, ne glede na to kako veliki so.
 
VEČ O PantoSwing-Lupo stolu