Učinkovito poučevanje na daljavo z grafičnimi tablicami XP-PEN

Nahajamo se v zelo specifični situaciji, ko so zaradi zajezitve širjenja korona virusa šole zaprte. Večina učencev in učiteljev je preusmerjena k poučevanju na daljavo, ki pa prinaša skrb, kako zagotoviti intuitivno in učinkovito izkušnjo tovrstnega učenja.
 
Zaradi izjemnega doprinosa k uspešnosti in učinkovitosti poučevanja na daljavo smo v našo ponudbo dodali grafične tablice XP-Pen. Gre za učinkovito, a cenovno ugodno učno orodje, ki vključuje najboljše lastnosti tradicionalnih in novih učnih medijev. Pomaga ustvariti napredno, interaktivno predavanje. Grafične tablice uporabnikom omogočajo ročno risanje slik, grafik in diagramov, zato omogočajo učitelju, da ustvari informacijsko bogato vsebino za interaktivno učno vzdušje, tudi v virtualnem učnem okolju.
 
      
 
Vzpostavite interaktivno poučevanje od koderkoli. Odnesite domov grafično tablico XP-Pen in zaženite program učenja na daljavo. Dokler imate priključen grafično tablico in ustrezne programe za poučevanje na daljavo, kot so Zoom, Teams, Meet… lahko v interaktivni spletni razred vstopite kadarkoli in kjerkoli. Digitalno črnilo grafične tablice XP-Pen je združljivo z aplikacijami Microsoft Office, kot so Word, PowerPoint in OneNote. Tako lahko natančno predstavite svojo ročno napisano vsebino - idealno za vaše predstavitve in poučevanje na daljavo.


Ergonomsko pisalo brez baterije XP-Pen zagotavlja delo brez bolečin in okorelosti zapestja, ki prihaja z uporabo tradicionalne miške med dolgimi urami poučevanja. Hkrati pa ima pisalo vse funkcije običajne miške in še več! Uživajte v naravni izkušnji pisanja/risanja. Pisalo podpira do 60 stopinj nagiba pisala in zagotavlja gladke in bolj naravne črte in poteze, hkrati pa vam omogoča, da svoji kreaciji dodate senčenje ter ponudite bolj naravno izkušnjo pisanja in risanja. Pisalo je resnično življenjsko z 8192 stopnjami občutljivosti na pritisk, kar mu omogoča spreminjanje, krmarjenje in ustvarjanje s celotno paleto čopičev in pisal.   
  
Učitelji lahko vizualno ustvarijo in razložijo interaktivno vsebino s pisanjem, urejanjem in označevanjem neposredno v datotekah in skupno rabo zaslona v realnem času. S to prilagodljivostjo je potek postopka reševanja problemov predstavljen intuitivno in učinkovito.
 
Če boste svoja video predavanja nalagali na platforme za pretakanje ali spletno učenje, kot so YouTube, Facebook, Bloc, Twitch, Udemy, Khan Academy in Codecademy izkoristite moč grafične XP-Pen, da bodo vaše lekcije edinstvene, intuitivne in privlačne.
 
Med poučevanjem na daljavo lahko učitelji s pisalom in tablico z lahkoto in sproti označujejo naloge ali predstavitve, označujejo slike ali datoteke ter rišejo diagrame in pišejo zapletene funkcionalne enačbe. S to takojšnjo vizualno komunikacijo se lahko odzovejo na reakcije študentov in tako povečajo njihovo razumevanj.
 
Preverite ponudbo Grafičnih tablic XP-PEN in si zagotovite svojo že danes.