Steljes Evropa je sedaj Inovatio

Ekipa odgovorna za uspehe in inovativne rešitve pri Steljes Evropa d.o.o. začenja novo poglavje s spremembo imena v Inovatio d.o.o.

S spremembo lastništva in upravljanjem podjetja Steljes Evropa d.o.o. je pogojena tudi sprememba imena, tako da je od 5. maja 2017 Steljes Evropa d.o.o. znana kot Inovatio d.o.o. Novi lastnik in direktor podjetja je Aleš Celcar, nekdanji direktor prodaje za Steljes Evropa.

Z več kot 10 letnimi izkušnjami pri prodaji, predstavljanju in pomoči pri uporabi interaktivnih in AV rešitev ter programske opreme, ki omogočajo lažjo integracijo rešitev v delovni proces uporabnikov, kot tudi znanja, pridobljenega pri vodenju v neposrednih prodajnih in distribucijskih procesih, bo naša ekipa sedaj nadaljevala uspešno zgodbo s podjetjem Inovatio ter še naprej zagotavljala inovativne rešitve najvišje kakovosti za naše uporabnike.
Inovatio bo nadaljeval z distribucijo dobro uveljavljenih blagovnih znamk, kot so SMART Technologies in Evoko. Hkrati bomo pa na trgu zastopali tudi nove inovativne rešitve naših ostalih partnerjev, kot so BalanaceBox, Ombea, Active floor, Hue, programsko opremo iDoctum, Wordwall in druge. V razširjeni paleti, tako izobraževalnih kot poslovnih rešitev, bodo naši uporabniki še lažje našli najboljšo rešitev za njih.

Hkrati bomo na slovenskem trgu našim uporabnikom ponudili možnost nakupa naših rešitev neposredno od nas.

Našim strankam in partnerjem v regiji bomo še naprej nudili podporo, znanje na področju inovativnih rešitev in pomoč pri promociji izdelkov, kjer nam bodo v veliko podporo prav naše dolgoletne izkušnje.

Če želite izvedeti več o naših rešitvah, obiščite našo novo spletno stran www.inovatio.si.

Pomembna informacija za vso prihodnjo komunikacijo je tudi sprememba e-poštnih naslovov.
Vsi zaposleni podjetja Inovatio d.o.o. bodo zamenjali stari e-poštni naslov z novim, kateri se bo po imenu in priimku nadaljeval z @inovatio.si:

Aleš Celcar, direktor
ales.celcar@inovatio.si

Barbara Cvetko, vodja operacij in marketinga
barbara.cvetko@inovatio.si

Aleš Milič, skrbnik ključnih kupcev za Slovenijo
ales.milic@inovatio.si

Jozsef Velo, vodja razvoja poslovanja za Madžarsko
jozsef.velo@inovatio.si

Prosim spremenite podatke v svojih evidencah in vsa prihodnja sporočila naslovite na naše nove e-poštne naslove.
Stari e-poštni naslovi z domeno @steljes.eu več ne delajo in Vaših sporočil ne bomo mogli prejeti.

Hvala za Vašo pozornost.

Ekipa Inovatio d.o.o.