Prihodnost izobraževanja je ZDAJ...želite izvedeti več?

Spoštovani

20. oktobra 2017 bo Inovatio d.o.o. v Celju v sklopu novega sejma inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future izvedel izobraževalni program z več sklopi, ki vas bodo seznanili z aktualnimi trendi na področju interaktivnih rešitev za šolstvo. Vsi tisti, ki se boste želeli udeležiti izobraževanj boste lahko prejeli BREZPLAČNE VSTOPNICE in sodelovali v NAGRADNI IGRI.

 

Opis in pregled posameznih sklopov izobraževanj…

 

Inovativne rešitve za prihodnost

(predavatelj: Aleš Celcar)

10:00 - 10:15

Direktor podjetja Inovatio d.o.o, Aleš Celcar bo v uvodnem nagovoru udeležencem predstavil vizijo podjetja Inovatio d.o.o. in smernice inovativnih rešitev za šolstvo, ki jih bo podjetje tudi zastopalo na slovenskem in regijskem področju.

 

>, <, = oz. kako uporabljam SMART Notebook pri pouku

(predavatelj: Geli Mohorič)

10:20 - 10:40

Učitelji se vsak dan srečujemo s težavo, kako pripraviti zanimivo vsebino za učence. Če imate v razredu interaktivno tablo imate vse, da pripravite zanimivo, poučno in dinamično učno uro. Predavanje je praktični prikaz uvodne ure matematike v 1. razredu, spoznavanje in usvajanje grafičnih simbolov več, manj, enako kot. Poleg programa in orodij Smart Notebooka, nam v risanem filmu pri usvajanju pojmov, pomaga tudi Lačni aligator, uro pa zaključimo z utrjevanjem znanja.
 

Kaj prinaša zadnja različica SMART Learning Suite programske opreme?

(predavatelj: Larisa Adanič)

10:40 - 11:10

SMART Technologies nenehno razvija in posodablja svoje interaktivne produkte. Vez med uporabo int.naprav in uporabniki je programska oprema, ki učiteljem omogoča enostavno uporabo. Na predstavitvi bodo predstavljeni konkretni primeri uporabe SMART Notebook 17 (SMART Lab, SMART Response2, dodatki kot so iskalnik YouTube in iskalnik slik, miselni vzorci… ) in uporabo SMART Learning Suite Online, ki omogoča, da prikažete vaše obstoječe vsebine kar preko spleta in iz kateregakoli računalnika.

 

Fleksibilna učna okolja / Flexible learning enviroments

(predavatelj: Linda Jakobs) *predavanje bo v angleškem jeziku

11:20 - 11:50

Tema predavanja bodo fleksibilna učna okolja in zakaj bi morali temu primerno spremeniti učilnice v šolah. Gre za ergonomsko in prilagodljivo pohištvo v razredu, ki omogoča uporabo za najrazličnejše potrebe učencev.

 

iDoctum programske rešitve za vizualiziranje učnih vsebin

(predavatelj: Aleš Celcar)

11:50 - 12:20

SpecLearn iDoctum so poučne igre preko katerih otroci spoznavajo naravo okoli sebe, števila in zvoke ki jih obkrožajo, seznanijo se z orientacijo in čudovitimi barvami, ki krasijo naravo. Programska oprema izboljša vizualno pozornost, vizualne percepcijske veščine, reševanje problemov in logično razmišljanje. Predstavljena programska oprema bo od meseca oktrobra naprej dodana ob vsakem nakupu interaktivnih rešitev, ki jih zastopa podjetje Inovatio d.o.o.

 

Colour Light Output by EPSON

(predavatelj: Tvrtko Ljubić) *predavanje bo v hrvaškem jeziku

12:20 - 12:50

Epson je vrsto let eden od vodilnih proizvajalcev kakovostnih projekcijskih rešitev. S svojo 3LCD tehnologijo dosegajo, da so barve slik, videov in prezentacij kakovostne in jasne. Le-to je še kako pomembno v šolstvu, kjer je nujno, da učenci doživijo jasne in čiste barve.

PRIJAVI SE ZDAJ!

Za več informacij nas lahko tudi

pokličete na  tel.št. 02/828 00 54

ali pišete na contact@inovatio.si