SMART Board GX je prejel nagrado na sejmu ISE 2024

S ponosom sporočamo, da je interaktvini zaslon SMART Board GX-V3 na sejmu Integrating Systems Europe (ISE) 2024 osvojil nagrado Best of Show, Tech & Learning!
 
 
ISE, ki je potekal v Barceloni od 30. januarja do 2. februarja, združuje najboljše na področju integracije profesionalnih AV in elektronskih sistemov ter zagotavlja edinstven prikaz tehnologije in rešitev za šole in podjetja po vsem svetu.
 
Ta nagrada je priznanje najboljšim izdelkom in rešitvam, razstavljenim na sejmu ISE 2024, pri čemer je bilo upoštevanih več sto izdelkov in rešitev. Vse prijave je pregledala skupina strokovnjakov iz panoge, govornikov in urednikov. Med upoštevanimi dejavniki so bili: kako raznolike in celovite so funkcije nagrajenega izdelka; kako preprosta je njegova uporaba in kako se povezuje z drugimi izdelki; njegovo razmerje med ceno in kakovostjo na trgu ter kako inovativen in edinstven je na trgu.

Med vsemi predstavljenimi rešitvami se je GX pri žiriji izkazal s svojo odličnostjo na področju trajnosti, cenovne dostopnosti in interaktivnosti.
 
SMART® Board serije GX je trajnosten in cenovno dostopen interaktivni zaslon. Opremljen je z uporabniku prijaznimi orodji in namizno programsko opremo SMART Ink ter omogoča dinamične predstavitve in interaktivno učenje. Z  preprostimi delovnimi postopki in interaktivnimi osnovami lahko podjetja prihranijo čas in denar. Naj izpostavimo nekatere pomembne lastnosti:
 
  • Prihranki pri stroških in okolju: Serija GX porabi bistveno manj energije, kar zmanjšuje vpliv na okolje. V primerjavi s povprečnim konkurenčnim interaktivnim zaslonom je do 52 % energetsko učinkovitejša.
  • Intuitivno pisanje s priloženo namizno programsko opremo SMART Ink - edinstveno orodje digitalnega črnila, ki vam omogoča pisanje po povezanem računalniku - kjerkoli in kamorkoli (v spletni brskalnik, v PDF in Microsoft Office dokumente, na namizje itd.)
  • Do 40 točk dotika za zmogljivejšo izkušnjo dotika in črnila.
  • 8 GB pomnilnika RAM za bolj gladko delovanje in 64 GB notranjega pomnilnika, ki ponuja veliko prostora za shranjevanje vaših datotek.
  • Vse prednosti in varnost sistema Android 11 s prehodom na sistem Android 13 leta 2024.

 
Uredništvo nagrad je sporočilo, da naj bodo "vsa podjetja, ki so letos prejela nagrado Best of Show, izjemno ponosna. Vsi smo izkusili, kako naporen je bil letošnji sejem ISE z največ obiskovalci v zadnjem času; izstopanje in priznanje Best of Show je zato resnično impresivno in priča o trdem delu, ki so ga podjetja vložila v svoje izdelke in rešitve".
 
Ta nagrada je dokaz zavezanosti podjetja SMART k zagotavljanju zanesljive, intuitivne in varne tehnologije, ki spodbuja povezave, ki so pomembne. Interaktivni zaslon SMART Board GX dokazuje vodilno vlogo družbe SMART Technologies na področju rešitev za sodelovalno učenje in delo.