Spoznajte revolucionaren projektor Optoma UHZ65UST

Obveščamo vas, da smo postali distributer blagovne znamke Optoma za Slovenijo. Razlog, da smo dodali izdelke Optoma v naš asortiment so njihove vrhunske video in audio rešitve. Ker se potrebe uporabnikov na prvem mestu, izdelki Optoma združujejo vrhunsko tehnologijo za obdelavo slike z izjemnim inženiringom in inovacijami, ki zagotavljajo osupljive kristalno jasne slike in so izjemno zanesljivi.


 
Kot distributer izdelkov Opotoma za Slovenijo vam predstavljamo novost: nagrajen 4K UHD Laser projektor Optoma UHZ65UST. Gre z dizajnersko oblikovan projektor z izjemno kratko projicirno razdaljo. Projektor ponuja nepozabno sliko digitalne kinematografije v 4K UHD resoluciji v udobju vašega doma. Laserska tehnologija zagotavlja natančno sliko z življenjskimi barvami. Gre za prvi projektor, ki lahko zamenja in celo nadgradi vaš televizor.
 

 
Ločljivost 4K UHD z več kot osmimi milijoni slikovnih pik prinaša štirikrat več podrobnosti kot Full HD - za ostrejše, življenjske slike in bogatejše barve - kar vam omogoča, da sedite bližje zaslonu in uživate v bolj doživeti izkušnji.
 

Optoma UHZ65UST je opremljen z najnovejšo tehnologijo in se ponaša z združljivostjo HDR in HLG, izpopolnjeno obdelavo interpolacije PureMotion, ki odpravlja zamegljenost gibanja ali tresenje slike. Projektor omogoča glasovni nadzor in ima vgrajen medijski predvajalnik.
 

 
 
 
 
Preglejte aktualno ponudbo Optoma izdelkov na naslednji povezavi: Optoma projektorji
Ali zahtevajte ponudbo za katerikoli Optoma projektor: Želim ponudbo