Nova različica SMART Notebook 24

Na voljo je nova različica programske opreme SMART Notebook 24, ki prinaša številne novosti in izboljšave za uporabnike. 

Izboljšane funkcije za bolj dinamične učne ure
SMART Notebook 24.0  prinaša vrsto izboljšav, vključno s ponovno uvedbo izjemno priljubljene funkcije "Dvojne strani". Ta nadgradnja je odlična izbira za vse, ki iščejo zmogljivo programsko opremo brez naročnine za ustvarjanje in izvajanje dinamičnih učnih ur na interaktivnih zaslonih SMART.

 
Vrhunska izkušnja v učilnici
SMART Notebook 24.0 nadaljuje tradicijo posodabljanja učnih izkušenj z izboljšano uporabniško izkušnjo in dodatno varnostno zaščito, ki skrbi za varnost podatkov uporabnikov. Nova različica prinaša številne izboljšave, ki bodo učiteljem pomagale pri ustvarjanju še bolj interaktivnih in učinkovitih učnih ur.
 
Vrnitev funkcije "Dvojne strani"
Kot odziv na povratne informacije uporabnikov se v SMART Notebook 24.0 vrača funkcija "Dvojne strani". Ta funkcija omogoča uporabnikom ogled dveh strani hkrati, kar omogoča risanje, dodajanje opomb, uvažanje datotek in vstavljanje povezav na obeh straneh, tako kot na eni strani. V načinu dveh strani lahko uporabniki stran tudi pripnejo in jo še naprej prikazujejo v območju strani, medtem ko si ogledujejo druge strani. To je idealno za učitelje, ki med pregledovanjem drugih vsebin pouka želijo delati zapiske ali izvajati možgansko nevihto. 
 
Brezplačna nadgradnja
SMART Notebook 24.0 bo na voljo kot brezplačna nadgradnja za vse obstoječe uporabnike. Ne zamudite priložnosti, da svojim strankam omogočite dostop do najnovejših funkcij in izboljšane varnosti. 

>>Prenesite SMART Notebook 24 brezplačno
 
 

Povezani produkti

-100%
SMART Notebook

Za ceno pokličite.

SMART Notebook Plus programska oprema

49,00 € (brez DDV)

59,78 € (z DDV)