Teden skupnosti SMART

Prijave za teden skupnosti SMART so odprte!

Teden je namenjen povezovanju in sodelovanju članov skupnosti SMART Exemplary Educators in tistim, ki bi to radi postali ali spoznali kakšne nove učne prakse, ki jih uporabljajo drugi učitelji po svetu.
 
Če se želite pridružiti ali prebrati več o skupnosti SMART Exemplary Educators pritisnite na naslednjo povezavo.
 
Vzemite si trenutek za ogled vseh sej, ki bodo na voljo ves teden. Obstajajo trije ločeni koledarji, ki ponujajo seje skozi celoten dogodek. Lahko se udeležite kateregakoli od zasedanj, vendar upoštevajte, da bodo vsa globalna zasedanja na voljo v angleščini, regionalna pa v regionalnih jezikih.
 
  

Nasveti za registracijo:
  1. Poiščite naslove sej, ki vas zanimajo, in kliknite na sejo. Vsaka seja je nastavljena na določen globalni časovni pas.
  2. Kliknite "Click here to Register" in se posebej registrirajte za to sejo. Ko se odpre stran za registracijo, se nekaterim sejam spremeni časovni pas, s klikom na "show in my time zone", izberite svoj časovni pas, da bo sistem pretvoril vašemu času primerno.
  3. Seje lahko delite z drugimi učitelji na svojih socialnih medijskih kanalih s klikom na gumb »share« v opisu seje. Odločite se, na katerih kanalih socialnih medijev želite deliti svoje seje. Če delite na svojem Twitterju, nas označite na @SMART_Tech ali #SMARTCW.