Huddly GO – prinaša profesionalno video izkušnjo v vsako pisarno, tudi domačo

Huddly izdeluje orodja za sodelovanje. Že od ustanovitve leta 2013 je izboljšanje sodelovanja s sogovorniki v video-klicu osrednje poslanstvo Huddly izdelkov. Zato danes predstavljamo rešitev Huddly GO, s katero omogočimo profesionalne širokokotne video sestanke iz domačih pisarn.

Širokokotna (150 °)  Huddly GO kamera deluje na vseh platformah, kot so Meet, Teams in Zoom, in je primerna za namestitev na interaktivne zaslone, namizne in prenosne računalnike, Mac in PC.
 
 
Zagotavljamo kakovosten video od koderkoli
Izvršni direktor Huddly, Stein Ove Eriksen, komentira: »Naše kamere so zasnovane tako, da omogočajo sodelovanje, kadarkoli in kjerkoli se dogaja, od sejnih sob do domačih pisarn. Z novim Huddly GO – je visokokakovostna video izkušnja dostopnejša kot kdaj koli prej.
 

 
Učinkovita video komunikacija nikoli ni bila pomembnejša. Jaz delam od doma, vi delate od doma, milijarda ljudi po vsem svetu dela od doma. Delo na daljavo se normalizira na način, ki prej ni bil oprijemljiv. Ljudje in podjetja odkrivajo, da je delo od doma dejansko produktivno in da ni vedno treba biti v pisarni. S pravimi orodji je še toliko lažje«
 
Kot nalašč za manjše sejne sobe in domače pisarne
Huddly GO je kompaktna širokokotna kamera za sodelovanje, ki vam nudi izjemno video izkušnjo in kakovost slike naravnost iz škatle. Lahko jo enostavno namestite na interaktivni zaslon ali na svoj računalnik in ga spremenite v kakovosten sistem za videokonference.
 

 
Najboljši pogled
Vgrajene kamere v računalnikih ali interaktivnih zaslonih v slabših svetlobnih pogojih in objektivu z ozkim kotom, ki ni primeren za skupinske pogovore, delujejo nestrokovno in moteče. Toda kakovost videov je pomembna. S širokokotnim HD videoposnetkom in ostro sliko omogoča Huddly GO profesionalno predstavitev. Vgrajena programska oprema v realnem času popravi tako barvo kot perspektivo in se samodejno prilagodi svetlobnim pogojem.
Deluje na katerikoli platformi
Huddly GO deluje na vseh komunikacijskih platformah, kot so Meet, Teams in Zoom. Napaja se preko USB in deluje na interaktivnem zaslonu, namiznem ali prenosnem računalniku s sistemom Mac ali Windows. Samo priključite kamero v USB in že ste pripravljeni.

Podrobnejše specifikacije kamere Huddly GO in ceno lahko preverite na naslednji povezavi: Huddly GO