Čarobna interaktivna tla onEvo Floor - učenje z interaktivno igro

Si predstavljate, da se učite angleščino s pomočjo igre v kateri pobirate sadje in ga polagate v košarico? Z interaktivnimi tlemi je to preprosto mogoče. Funtronicova interaktivna tla onEvo Floor so opremljena z bogatim naborom gibalnih iger, ki učenje spremenijo v zabavo ter zabavno učenje za otroke, starše in učitelje. 

Interaktivna tla onEvo Floor so kombinacija novih tehnologij s tradicionalnimi učnimi metodami, ki olajšajo izobraževanja najmlajših otrok. Zanimive igre vplivajo na vid in sluh, pravtako pa jih z uporabo sistema pohvale motivirajo za nadaljnje delo.
"Pokanje balonov", "Barvni klavir", "Misija na Mars", "Mlin na veter" so nekateri primeri interaktivnih iger interaktivnih tal, ki otrokom omogočajo vadbo spomina, koncentracije in motoričnih sposobnosti.


                         



Inteligentno učenje in zabava
Funtronicova interaktivna tla so sestavljena iz projektorja, opremljenega s senzorjem gibanja, ki na tleh ali mizi prikazuje multimedijske igre, podprte z gibi telesa. Delovanje naprave je izjemno preprosto, predvsem pa intuitivno, zato ga uporabljajo šole, vrtci in celo centri za pomoč otrokom s posebnimi potrebami. Po eni strani so interaktivna tla inovativno izobraževalno orodje. Po drugi strani pa gre za inteligentno obliko zabave in jo otroci lahko uporabljajo npr. med odmori. Zahvaljujoč igram se lahko otroci na prijazen način naučijo osnov tujih jezikov, logičnega razmišljanja, geografije ali zgodovine. 

Gibanje je zdravo
Tla se poleg izobraževanja uporabljajo tudi za rehabilitacijo in zdrav slog preživljanja časa. Delujejo na osnovi gibanja - določene igre še posebej vključujejo gibanje rok in nog, kar otroke spodbuja k ne le intelektualni, ampak tudi fizični aktivnosti. Zato se interaktivna tla uporabljajo tudi v terapevtskih prostorih in telovadnicah. Igre, zasnovane za terapevtske namene, izboljšujejo otrokove razvojne in motorične funkcije. V tem primeru gibanje ne pomeni le zdravja, temveč tudi intelektualni in čustveni razvoj otroka. V kombinaciji z izobraževanjem in rehabilitacijo so interaktivna tla sodobno orodje, ki podpirajo otrokov razvoj na skoraj vseh ravneh.

Povezani produkti

Paket iger MOVEMENT MAGIC - ČAROVNIJA GIBANJA

455,00 € (brez DDV)

555,10 € (z DDV)

Paket iger ENG - ANGLEŠČINA

190,00 € (brez DDV)

231,80 € (z DDV)

-10%
Interaktivna tla onEVO floor

4.449,00 € (brez DDV)

5.427,78 € (z DDV)

Paket iger EXECUTIVE FUNCTIONS – RAZVOJNE FUNKCIJE

1.525,00 € (brez DDV)

1.860,50 € (z DDV)