SMART kapp 42 Decembrska AKCIJA

Združite elegantno, moderno različico klasične table z močjo aplikacije, ki vam omogoča shranjevanje in deljenje vsebine v živo. To je SMART kapp ®, preprost, moderen nadomestek za piši-briši tablo ali flipchart. SMART Kapp je vdahnil novo življenje piši-briši tablam. Gre za prvo...

Prihodnost izobraževanja je ZDAJ...želite izvedeti več?

20. oktobra 2017 bo Inovatio d.o.o. v Celju v sklopu novega sejma inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future izvedel izobraževalni program z več sklopi, ki vas bodo seznanili z aktualnimi trendi na področju interaktivnih rešitev za šolstvo. Vsi tisti, ki se boste želeli udeležiti...

Inovatio na 1. sejmu inovativnih digitalnih rešitev

Po skoraj poldrugem desetletju bo v Celju zaživel novi sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future, ki predstavlja nadgradnjo sejma informacijskih tehnologij. Med 19. in 21. oktobrom 2017 bomo tam tudi mi in vam predstavili najnovejše tehnološke rešitve na področju izobraževanja.

Interaktivna izobraževalna programska oprema iDoctum

iDoctum je interaktivna izobraževalna programska oprema, razvita s pomočjo izkušenih učiteljev, kateri jo vsakodnevno uporabljajo za poučevanje. Primerna je tako za osnovno kot srednješolsko izobraževanje. Interaktivna vsebina ni povezana z nobenim učbenikom. To je zbirka izobraževalnih...

Hokki stolček za aktivno učenje

Otroci ga obožujejo ... in tudi vi ga boste. Vsakdo, ki je kdaj preizkusil in sedel na Hokki stolčku je navdušen nad tem kako je udoben, čvrst in privlačen.

Veliki interaktivni zasloni so ključni za šolski ekosistem poročilo raziskave | April 2017

Veliki interaktivni zasloni so ključni za šolski ekosistem Izobraževanje je kot živ ekosistem, skupek med seboj povezanih elementov, ki ga sestavljajo interakcije učencev, staršev in učiteljev znotraj pedagoškega okolja.

HVALA ZA VAŠ OBISK IN SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

Ponosni smo, da smo kot sponzor lahko bili del Microsoftove 22. NT konference v Portorožu (15. – 17. maj 2017).

Steljes Evropa je sedaj Inovatio

Ekipa odgovorna za uspehe in inovativne rešitve pri Steljes Evropa d.o.o. začenja novo poglavje s spremembo imena v Inovatio d.o.o. Novi lastnik in direktor podjetja je Aleš Celcar, nekdanji direktor prodaje za Steljes Evropa.

Evoko je prejemnik Evropske nagrade za oblikovanje izdelkov

EPDE Žirija je zaključila svoj postopek izbire in z veseljem sporočila, da je Evoko Gold EPDE 2017 zmagovalec s kar dvema izmed njihovih najnovejših produktov, to sta Evoko Liso in Evoko Groupie.

22. NT Konferenca

Med 15. in 17. majem bomo v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu prisotni na Microsoftovi 22. NT konferenci. Pridružite se nam na kavi na našem razstavnem prostoru.

Na voljo je nov SMART Notebook 17

SMART Notebook® 17 je del najnovejše izobraževalne programske opreme, ki je na voljo od aprila 2017. Vsi kupci z veljavno naročnino SMART Learning Suite so upravičeni do nadgradnje. Notebook 17 vključuje naslednje nove funkcije: Možnost pošiljanja Notebook datotek neposredno na SMART...