Izšla je nova različica SMART Notebook-a v slovenščini

Preberite več o najnovejši posodobitvi SMART Notebook® -a ki vključuje slovenski jezik, uvoz PDF in PPT datotek, teme po meri in še več. Delite to novico s čim več učitelji.

Delovno okolje prihodnosti

Delovno okolje se v zadnjem obdobju spreminja hitreje kot se je v vsej svoji zgodovini...

Kaj prinašata največja tehnološka sejma za šolstvo in podjetja?

Pogled na BETT in ISE 2019 iz oči našega direktorja

Odkrijte učenje blizu tal - Koncept FloorFriends™

Do približno dvanajstega leta starosti otroci radi delajo na tleh, bodisi ležijo na hrbtu, sedijo ali klečijo. Tako lahko intuitivno spremenijo svoj položaj. To ustreza njihovi potrebi po gibanju in njihovemu naravnemu vedenju pri učenju.

Učni prostori prihodnosti

Prostor v idealnih pogojih omogoča različne učne metode in pri tem vzpodbuja določeno vedenje. Trend gre torej v smeri spremenljivih prostorskih konceptov s prilagodljivim pohištvom.

Učilnica na ključ z AGR certifikatom za zdravo hrbtenico.

Učni prostor v idealnih pogojih omogoča različne učne metode in pri tem vzpodbuja določeno vedenje. Trend gre torej v smeri spremenljivih prostorskih konceptov s prilagodljivim pohištvom.

Kako se na zabaven način naučiti programirati?

Približajte svet programiranja in ustvarjanja ter na tak način pokažite učencem, da je lahko tudi programiranje zelo zabavno, če delamo tisto kar nas veseli.. Raznoliki kompleti s programsko in strojno opremo zagotavljajo vse, kar učitelji potrebujejo za vzpodbujanje ustvarjalnosti...

Fleksibilno pohištvo za fleksibilno poučevanje

Spreminjajoče načine učenja lahko uvedemo hitro in enostavno samo, če imamo za to primerno pohištvo. Za fleksibilno poučevanje mora biti torej tudi pohištvo fleksibilno.

Interaktivna tla aktivirajo celotno telo

V raziskavah iz zadnjih let je bilo ugotovljeno, da se slovenski otroci premalo gibajo, posledično nimajo razvite motorike, prav tako pa je več kot četrtina otrok pretežkih ali predebelih. Dejstvo je, da otroci potrebujejo gibanje kot biološko potrebo in za nadaljnji razvoj.

99 % ljudi meni, da so barve Epsonovih projektorjev najbolj žive

Nihče ne proda več projektorjev kot Epson. Zakaj? Ker z Epsonovimi projektorji vsebina oživi po zaslugi svetle, žive in jasne slike tudi v zelo osvetljenih prostorih.

Izvajanje učne diferenciacije s pomočjo fleksibilnega pohištva in interaktivnih rešitev

V sodobnem času se veliko učiteljev pri poučevanju poslužuje izvajanju didaktičnega načela učne diferenciacije in individualizacije, saj se učenci kljub enaki oziroma podobni kronološki starosti v različnih vidikih razlikujejo med seboj. Fleksibilni učni prostori podpirajo diferencirane...

Izboljšave za SMART Learning Suite Online in SMART Notebook® 18

Za program SMART Learning Suite Online so zdaj na voljo naslednje izboljšave: kolaborativne aktivnosti za delovne prostore, prezentacije in strani za aktivnosti, ustvarjanje učnih vsebin na več straneh in še več. Najnovejša programske opreme za izobraževanje, vključno s SMART Notebook® 18,...

Izboljšan BalanceBox® 400

Veseli nas, da vam lahko predstavimo nov in izboljšan BalanceBox® 400. BalanceBox je poslušal želje in predloge uporabnikov ter jih prevzel v novem dizajnu.

Predogled: Programska oprema iQ tehnologija verzija 3.0 Beta 2

Programska oprema iQ tehnologija verzija 3.0 Beta 2 na interaktivnih zaslonih SMART Board za šolstvo in podjetja vključuje številne nove funkcije in izboljšave.

Inovatio bo tudi letos na 23. NT konferenci!

Inovatio bo med 22. in 24. majem v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu ponovno na Microsoftovi 23. NT konferenci, ki predstavlja največji tehnološko-poslovni dogodek pri nas.

Zmagovalci nagradnih iger Inovatio in Hokki stolček so...

V sklopu konference SIRIKT 2018 smo organizirali tudi  nagradno igro INOVATIO in Facebook nagradno igro za Hokki stolček. Kdo je med srečnimi nagrajenci in če ste to morda prav vi preverite na spodnji povezavi.

Funtronic interaktivna tla: gibanje, učenje in zabava

Funtronic interaktivna tla so zasnovana kot učni pripomoček, ki uporablja igre, vaje in druge aktivnosti, ki temeljijo na gibanju, s tem pa spodbujajo otroke k učenje z aktivno fizično igro.

UnoBean –ustvarite inovativno učno okolje s fižolčkom

Fleksibilnost je ključnega pomena v današnjem svetu in predvsem v inovativni učilnici 21. stoletja. Inovativna učna okolja predstavljajo prostor v katerem se odvija učenje v najširšem pomenu. Ker sta učenje in učno okolje tesno povezana, je nujno potrebno ustvariti učne prostore, ki...

Kako lahko animiramo učni načrt v zgodnjih letih otrokovega razvoja ?

Animacijska programska oprema HUE Animation je izjemno uspešno orodje za učitelje prve triade, saj naj bi učitelji v tem obdobju ustvarjali čimveč vizualnih prikazov preprostih besedil z uporabo igrač, plastelina in animacijsko tehniko.

Barve pozitivno vplivajo na naše življenje in počutje

Barve lahko ustvarijo zelo prijetno učno okolje in v prostor vnesejo pozitivno vzdušje. Barve so otrokom zelo všeč in močno vplivajo nanje, zato je Hokki stolček na voljo kar v osmih barvah, s katerimi lahko ustvarite mavrično učno okolje. Z nakupom Hokki stolčka tako združite ergonomijo...

ConXeasy SB603 pod drobnogledom

ConXeasy SB603 soundbar predstavlja najnovejši napredek na področju zvočne ojačitve. SB603 je zvočna rešitev z visokim izkoristkom in z visoko izhodno močjo, ki v svojem tržnem segmentu zagotavlja najboljšo vrednost za denar in je odličen dodatek interaktivnim tablam ali interaktivnim...

OMBEA ExpressPod

Za vsako podjetje, javno ali zasebno, je glavni cilj ne le izpolnjevati pričakovanja kupcev in uporabnikov, ampak jih presegati. Eden od najboljših načinov, kako ugotoviti, kako se lahko vaše podjetje izboljša, je merjenje zadovoljstva strank.

PantoSwing-Lupo – ergonomska rešitev za sedenje!

PantoSwing-Lupo stol je opremljen z udobno zračno blazino iz teksturiranega, nedrsečega polipropilena. Idealen je za šolsko okolje, saj ponuja visoko stopnjo udobja, kar je še posebej pomembno tekom dolgega šolskega dne. Je zelo robusten stol in odporen proti praskam.

SMART kapp 42 Decembrska AKCIJA

Združite elegantno, moderno različico klasične table z močjo aplikacije, ki vam omogoča shranjevanje in deljenje vsebine v živo. To je SMART kapp ®, preprost, moderen nadomestek za piši-briši tablo ali flipchart. SMART Kapp je vdahnil novo življenje piši-briši tablam. Gre za prvo...

Prihodnost izobraževanja je ZDAJ...želite izvedeti več?

20. oktobra 2017 bo Inovatio d.o.o. v Celju v sklopu novega sejma inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future izvedel izobraževalni program z več sklopi, ki vas bodo seznanili z aktualnimi trendi na področju interaktivnih rešitev za šolstvo. Vsi tisti, ki se boste želeli udeležiti...

Inovatio na 1. sejmu inovativnih digitalnih rešitev

Po skoraj poldrugem desetletju bo v Celju zaživel novi sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future, ki predstavlja nadgradnjo sejma informacijskih tehnologij. Med 19. in 21. oktobrom 2017 bomo tam tudi mi in vam predstavili najnovejše tehnološke rešitve na področju izobraževanja.

Interaktivna izobraževalna programska oprema iDoctum

iDoctum je interaktivna izobraževalna programska oprema, razvita s pomočjo izkušenih učiteljev, kateri jo vsakodnevno uporabljajo za poučevanje. Primerna je tako za osnovno kot srednješolsko izobraževanje. Interaktivna vsebina ni povezana z nobenim učbenikom. To je zbirka izobraževalnih...

Hokki stolček za aktivno učenje

Otroci ga obožujejo ... in tudi vi ga boste. Vsakdo, ki je kdaj preizkusil in sedel na Hokki stolčku je navdušen nad tem kako je udoben, čvrst in privlačen.

Veliki interaktivni zasloni so ključni za šolski ekosistem poročilo raziskave | April 2017

Veliki interaktivni zasloni so ključni za šolski ekosistem Izobraževanje je kot živ ekosistem, skupek med seboj povezanih elementov, ki ga sestavljajo interakcije učencev, staršev in učiteljev znotraj pedagoškega okolja.

HVALA ZA VAŠ OBISK IN SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

Ponosni smo, da smo kot sponzor lahko bili del Microsoftove 22. NT konference v Portorožu (15. – 17. maj 2017).

Steljes Evropa je sedaj Inovatio

Ekipa odgovorna za uspehe in inovativne rešitve pri Steljes Evropa d.o.o. začenja novo poglavje s spremembo imena v Inovatio d.o.o. Novi lastnik in direktor podjetja je Aleš Celcar, nekdanji direktor prodaje za Steljes Evropa.

Evoko je prejemnik Evropske nagrade za oblikovanje izdelkov

EPDE Žirija je zaključila svoj postopek izbire in z veseljem sporočila, da je Evoko Gold EPDE 2017 zmagovalec s kar dvema izmed njihovih najnovejših produktov, to sta Evoko Liso in Evoko Groupie.

22. NT Konferenca

Med 15. in 17. majem bomo v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu prisotni na Microsoftovi 22. NT konferenci. Pridružite se nam na kavi na našem razstavnem prostoru.

Na voljo je nov SMART Notebook 17

SMART Notebook® 17 je del najnovejše izobraževalne programske opreme, ki je na voljo od aprila 2017. Vsi kupci z veljavno naročnino SMART Learning Suite so upravičeni do nadgradnje. Notebook 17 vključuje naslednje nove funkcije: Možnost pošiljanja Notebook datotek neposredno na SMART...