Hokki stolček za aktivno sedenje

Otroci ga obožujejo ... in tudi vi ga boste. Vsakdo, ki je kdaj preizkusil in sedel na Hokki stolčku je navdušen nad tem kako je udoben, čvrst in privlačen.

Veliki interaktivni zasloni so ključni za šolski ekosistem poročilo raziskave | April 2017

Veliki interaktivni zasloni so ključni za šolski ekosistem Izobraževanje je kot živ ekosistem, skupek med seboj povezanih elementov, ki ga sestavljajo interakcije učencev, staršev in učiteljev znotraj pedagoškega okolja.

HVALA ZA VAŠ OBISK IN SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

Ponosni smo, da smo kot sponzor lahko bili del Microsoftove 22. NT konference v Portorožu (15. – 17. maj 2017).

Steljes Evropa je sedaj Inovatio

Ekipa odgovorna za uspehe in inovativne rešitve pri Steljes Evropa d.o.o. začenja novo poglavje s spremembo imena v Inovatio d.o.o. Novi lastnik in direktor podjetja je Aleš Celcar, nekdanji direktor prodaje za Steljes Evropa.

Evoko je prejemnik Evropske nagrade za oblikovanje izdelkov

EPDE Žirija je zaključila svoj postopek izbire in z veseljem sporočila, da je Evoko Gold EPDE 2017 zmagovalec s kar dvema izmed njihovih najnovejših produktov, to sta Evoko Liso in Evoko Groupie.

22. NT Konferenca

Med 15. in 17. majem bomo v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu prisotni na Microsoftovi 22. NT konferenci. Pridružite se nam na kavi na našem razstavnem prostoru.

Na voljo je nov SMART Notebook 17

SMART Notebook® 17 je del najnovejše izobraževalne programske opreme, ki je na voljo od aprila 2017. Vsi kupci z veljavno naročnino SMART Learning Suite so upravičeni do nadgradnje. Notebook 17 vključuje naslednje nove funkcije: Možnost pošiljanja Notebook datotek neposredno na SMART...